39 thoughts on “ePENJANA || Cara Menggunakan Duit ePENJANA RM50 Dalam Aplikasi BOOST

  1. Tq bro..info yang bermanfaat.nampak mudah je,tapi tak semua orang boleh paham.video yang mudah ni pun amat membantu sebenarnya.macam aku la malas nak tekan sana,sini.cari kat mana pegi nye rm50 tu,haha.tengok je video bro sini,mudah senang difahami.terbaik…

  2. Maaf nak tanya, kita kena scan mereka atau mereka kena scan kita. Tang ni confused sikit. Sebab mostly supermarket or mall, mereka yang scan kita.

  3. Maaf nak tanya. Kalau nak pakai kat speedmart,nanti dia tolak dari epenjana lah kan? Sebab balance boost saya RM0. also,boleh kah pakai speedmart?

  4. Bro tumpang tnya …kn boots klau pertama kli kita dpt epenjana ni dpt rm 50 kn lepas tu kita cuma belanja kn rm5 dan dpt pulangan rm20 …ok pertanyaan saya ni kenapa bila sdh dekat limit rm50 diguna kn boost e-penjana tu bila nak top up kdt dia trus melebihi had sdh pedahal semua baki dalam e-penjana ada rm 70…rm50 tmbah rm20…bagamaina ka tu …??

  5. Nice laaa bossku💪🏼. Sangat senang penerangan boss ni, siap ada contoh yang senang semua orang paham. Kalau la saya jumpa ni vid boss sebelum kasi premium wallet saya😅😅

  6. Kalau dekat wallet ada rm0.00, tapi dah claim ePenjana rm50. Kalau nak bayar dekat mana mana kedai yg ada qr code kita just tekan yang dekat “scan and pay” tu je kan?

  7. Ada dpt Rm5 top up wallet free lepas guna epenjana Rm50. Tapi tak tahu mcmana guna top up Rm5 tu? Bila guna top up biasa, dia akan kata low balance.

  8. Ciss , tadi saya pergi beli Tealive . Saya tanya cashier boleh ke tidak scan guna ePenjana boost walaupun dalam e wallet saya ada rm2 je . Dia cakap tak boleh sebab tak cukup 😂 kena tipuuu .

Leave a Reply